Juhlavuosi näkyy Hammaslääkäriliiton toiminnassa ja tapahtumissa koko vuoden 2024. Täältä löydät tiedot juhlavuoden ajankohtaisista asioista sekä liiton tapahtumista ja jäsentilaisuuksista. Täydennämme sivuille lisää tietoa vuoden edetessä. Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Hammaslääkäriliiton hallituksen puheenjohtaja Pia Helander

Sata vuotta suun asialla

Suomen Hammaslääkäriliitto perustettiin itsenäisyyspäivänä 6.12.1924, tavoitteenaan hammaslääkärien ja hammaslääketieteen opiskelijoiden etujen ajaminen ja arvokkaan hengen ja hyvän toveruuden ylläpitäminen. Tavoite näkyy tänä päivänäkin liiton arvoissa, jotka ovat yhtenäisyys, asiantuntijuus ja vastuullisuus, kirjoittaa hallituksen puheenjohtaja Pia Helander.
Hammaslääkäriliitto 100 vuotta juhlavuoden tunnus

Hammaslääkärin vastaanotto on kaikkien tarvitsema sote-palvelu

Suomalainen suun terveydenhuolto on jokaisen tarvitsema peruspalvelu, jota noin kaksi miljoonaa suomalaista aikuista käyttää joka vuosi. Tulevien vuosien avainkysymys on, miten tarvittavat palvelut saadaan turvattua ihmisille läpi elämän. Lue lisää liiton juhlavuoden tiedotteesta.
Juhlamaljoja kohotetaan

Juhlavuoden jäsentilaisuudet alueilla

Hammaslääkäriliitto järjestää 100-vuotisjuhlan kunniaksi jäsentilaisuuksia yhteistyössä paikallisosastojen kanssa eri puolilla Suomea. Lisää tietoja alueiden tilaisuuksista päivitetään vuoden edetessä liiton Tapahtumat-sivulle.
Hammaslääkäriliiton jäsenyyttä symboloiva sinisten pallojen verkosto

Osallistu #OlenHammaslääkäri-haasteeseen

Hammaslääkäriliiton juhlavuoden somehaasteen tavoitteena on saada kollegojen ylpeys ja ilo omasta työstään näkymään sosiaalisessa mediassa. #OlenHammaslääkäri-haaste on voimassa koko vuoden. Lue lisää Hammaslääkärilehden sivuilta ja tule mukaan.