Potilasta hoidetaan hammaslääkärin vastaanotolla

Ehdotuksemme uudeksi Kela-korvausmalliksi

Uuden Kela-korvausmallin tulee turvata potilaille vaikuttavat suun terveydenhuollon palvelut. Mallia tulee Hammaslääkäriliiton mielestä kehittää niin, että se kannustaa vaikuttavaan, säännölliseen ja ennalta ehkäisevään hoitoon sekä edistää suunterveyttä ja vähentää hoidon tarvetta. Suun terveydenhuollon erityispiirteet tulee ottaa kehitystyössä huomioon.
Hammaslääkäri lääkäri henkilökunta työyhteisö

Palveluseteli suun terveydenhuoltoon

Toimivan palvelusetelijärjestelyn täytyy olla toimiva sekä järjestäjän, tuottajan että potilaan kannalta. Hammaslääkäriliitto näkee palvelusetelin toimivana yhteistyömuotona turvata laadukkaat suunterveydenhuollon palvelut väestölle siellä, missä hyvinvointialueiden resurssit eivät yksin riitä palveluiden järjestämisen.
Valtuustovaalin banneri

Hammaslääkäriliiton valtuuston vaali 2024

Valtuusto on näköalapaikka ja liiton ylin päättäjä, jossa pääset vaikuttamaan oman järjestösi ja koko ammattikunnan asioihin. Jäsenet valitsevat uuden valtuuston kaudelle 2025–2028 vaaleilla marraskuussa. Lisätietoa ehdokkaaksi lähtemisestä ja kaikki vaalifaktat löydät Hammaslääkäriliiton vaalisivuilta. 

Liiton jäsenpalvelut kesällä

Heinäkuussa Hammaslääkäriliiton toimisto on suljettu 8.–26.7. Kesäajan jäsenpalveluiden tarkemmat tiedot löytyvät sivuiltamme. Toivotamme hyvää kesää!

Kesällä pelargoniat kukkivat ikkunalaudalla