Päivitä jäsentietosi verkossa

Hammaslääkäriliitto pystyy palvelemaan jäseniään parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

TARVITSEMME SUOSTUMUKSEN HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMISEEN YHTEISTYÖKUMPPANEILLE JÄSENETUJEN SAAMISEKSI

Kirjautumalla omiin tietoihin voit antaa suostumuksen henkilötietojen luovutukseen. Ilman suostumusta et saa yhteistyökumppaneiden jäsenetuja.

Liiton rekisterissä olevien omien tietojen tarkistus ja päivitys onnistuu helposti verkkosivujen www.hammaslaakariliitto.fi jäsensivuston nettilomakkeella ”omat tiedot” etusivun oikeassa yläkulmassa. Jäsensivustolle kirjaudut liittoon antamallasi sähköpostiosoitteella.

Henkilötietoja luovutetaan mm. Lääkärikompassille Fimnet-palvelun tunnustietojen hallintaan, Kustannus Oy Duodecimille Terveysporttiin rekisteröitymistä varten, vakuutusyhtiö OP Vakuutukseen, Uudenmaan verovirastoon ym. yhteistyökumppaneille. Myös Hammaslääkärilehti on jäsenetu.

Liitto pystyy palvelemaan jäseniään parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.
On tärkeää, että ilmoitat meille, kun osoite, sähköposti tai kännykkänumero on muuttunut. Näin saat käyttöösi kaikki jäsenedut ja -palvelut ja liiton viestintä tavoittaa sinut oikeaan aikaan.
Myös työpaikasta tai sen muutoksesta ilmoittaminen on tärkeää, jotta meillä on jäsenistä mahdollisimman kattavat tiedot edunvalvontaa ja tutkimustyötä varten.

Sähköisessä asiointijärjestelmässä voit mm.

  • ylläpitää yhteys- ja muita jäsenyystietojasi
  • tarkastaa rekisteriin kirjatut luottamustoimet
  • tarkastella jäsenmaksu- ja potilasvakuutusmaksu tietojasi.

Lisäohjeita saat tarvittaessa liiton toimistosta: toimisto@hammaslaakariliitto.fi.

Custom addthis block