Päivitä jäsentietosi verkossa

Hammaslääkäriliitto pystyy palvelemaan jäseniään parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla. Päivitäthän muuttuneet yhteys- ja työpaikkatietosi jäsenrekisteriin!

Ajan tasalla olevat jäsentiedot ovat edellytys liiton tehokkaalle edunvalvonnalle, vaikuttamiselle ja tutkimustyölle. Kun tiedot ovat oikein, liiton viestintä tavoittaa sinut ja saat käyttöösi myös kaikki jäsenedut.

Lisäksi tarvitsemme jäsenrekisterissä annetun suostumuksesi henkilötietojen luovuttamiseen liiton yhteistyökumppaneille. Huomioithan, että ilman suostumusta et voi hyödyntää yhteistyökumppaneiden jäsenetuja.

Henkilötietoja luovutetaan mm. Lääkärikompassille Fimnet-palvelun tunnustietojen hallintaan, Kustannus Oy Duodecimille Terveysporttiin rekisteröitymistä varten, vakuutusyhtiö Pohjola Vakuutukseen, Uudenmaan verovirastoon ym. yhteistyökumppaneille. Myös Hammaslääkärilehti on jäsenetu.

Tarkista ja päivitä jäsenrekisteritietosi helposti liiton jäsensivuilla

Kirjaudu jäsensivuille liittoon antamallasi sähköpostiosoitteella > www.hammaslaakariliitto.fi/fi/extranet   > klikkaa kohdasta ”Omat tiedot” (kts. etusivun oikea yläkulma).

Sähköisessä asiointijärjestelmässä voit mm.

  • ylläpitää yhteys- ja muita jäsenyystietojasi
  • tarkastaa rekisteriin kirjatut luottamustoimet
  • tarkastella jäsenmaksu- ja potilasvakuutusmaksu tietojasi

Lisätietoa saat tarvittaessa liiton toimistosta: toimisto@hammaslaakariliitto.fi.

Custom addthis block