Vierumäen lomahuoneisto

Jäsenenä voit lomailla liiton omistamassa lomahuoneistossa Vierumäellä ympäri vuoden. Huoneiston varustetaso on korkeatasoinen ja siinä on majoitustilat kuudelle hengelle. Vierumäellä käytössäsi on monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Loma-ajat arvotaan hakijoiden kesken kolme kertaa vuodessa. Hakuajoista informoidaan Hammaslääkärilehdessä, liiton uutiskirjeessä ja liiton kotisivuilla, josta löytyy myös varauslomake ja tiedot vapaista loma-ajoista.

Vierumäen ajat jaetaan vuosittain kolmeen osaan: talvi/kevät (tammi–huhtikuu, arvonta marraskuussa), kesä (touko–elokuu, arvonta maaliskuussa) ja syksy (loka–joulukuu, arvonta elo-syyskuussa). Vain syyskuun ajat eivät ole arvonnassa, ne ovat vapaasti varattavissa. Arvontojen jälkeen vapaat ajankohdat ovat jäsenten vapaasti varattavissa.

Huoneisto vuokrataan arkipäiviksi (ma klo 16 – to klo 12 ) ja viikonlopuksi (to klo 16 – ma klo 12 ).

Normaaliviikkojen hinnat

Alkuviikko maanantaista torstaihin on 250 euroa ja viikonloppu torstaista maanantaihin 390 euroa.

Huoneiston huoltoviikot ovat yleensä viikot 17 ja 45, jolloin sitä edeltävä ja sen jälkeinen viikonloppu ovat päivää normaalia lyhyempiä (to–su ja pe–ma, hinta tuolloin 280 euroa). Vuonna 2020 viikko 45 ei ole huoltoviikko!

Sesonkiviikkojen hinnat

Sesonkiaikaa ovat talvilomaviikot, pääsiäinen, kesä, syysloma sekä vuodenvaihde (joulu–loppiainen).
Alkuviikko maanantaista torstaihin on 390 euroa ja viikonloppu torstaista maanantaihin 440 euroa.

Varauksen peruutus

Peruutuksesta veloitamme 20 euron peruutusmaksun, ja mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin kuukausi ennen vuokra-ajan alkamista, veloitamme puolet huoneiston vuokrahinnasta.

Varauksesta lähetetään lasku noin kuukautta ennen varattua ajankohtaa. Laskutusta hoitaa Satu Kiviharju (satu.kiviharju@hammaslaakariliitto.fi).

Avaimen noutaminen

Hammaslääkäriliiton huoneisto sijaitsee Golf Resortin D-talossa katutasossa (päätyhuoneisto 4634 katutasossa), heti ensimmäinen talo vasemmalla alueelle tultaessa, asunnon numero on talon päädyssä. Avaimet saa Vierumäkihallin kahvila Greenin asiakaspalvelupisteestä (varauslista on toimitettu vastaanottoon). Greenin asiakaspalvelupiste neuvoo myös käytännön asioissa. Vastaanoton puhelinnumero on 0300 870 870. Ajankohtaisia tiedotteita Vierumäen järjestelyistä löytyy Vierumäen nettisivuilta.

Huoneiston saa käyttöön klo 16, ja varaus päättyy klo 12. Jos saapumisaikasi poikkeaa tässä ilmoitetusta, siitä on hyvä ilmoittaa Vierumäen vastaanottoon etukäteen.

Käytännön asioita

Huoneiston hintaan sisältyy siivous ja yhdet liinavaatteet / hlö (lakanat, pieni ja iso pyyhe). Ylimääräisten liinavaatteiden käytöstä laskutetaan huoneiston käyttäjää erikseen.

Huoneisto ei sovi pyörätuolia käyttävälle. Sisälle pääsee kyllä helposti pyörätuolilla, koska huoneisto sijaitsee katutasossa eikä sinne ole portaita. Sen sijaan kaikkien wc-ovien kulkuaukot ovat 65 cm leveitä. Makuuhuoneiden ja pesuhuoneen oviaukot ovat noin 75 cm.

Jos sinulla on mukana lemmikki, Golf Resort laskuttaa ylimääräisestä lemmikkisiivouksesta (25 euroa). Lisämaksusta ( 25 euroa) huoneistoon saa erikseen tilatun syöttötuolin (kysy Vierumäen infopisteestä).

Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa.

Muistutamme myös, että jokaisella lomahuoneiston käyttäjällä on vastuu pitää hyvää huolta yhteisestä omaisuudesta niin, että myös seuraavat vieraat voivat nauttia viihtyisästä lomasta.

Jos huomaat huoneistossa vikoja, puutteita tms., ole ystävällinen ja ilmoita niistä viimeistään lähtiessäsi Vierumäen vastaanottoon ja mielellään myös liiton toimistoon. Tätä ja kaikenlaista muutakin palautetta voi antaa palautelomakkeella.

Lisätietoja antavat Tiina Kokkonen (tiina.kokkonen@hammaslaakariliitto.fi) ja Ira Peurakoski (ira.peurakoski@hammaslaakariliitto.fi).

Kartta, ajo-ohjeet ja harrastusmahdollisuudet

Vierumäki tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja aktiivisia liikuntalomavaihtoehtoja luonnonkauniissa ympäristössä. Käytössäsi on monipuoliset mahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan. Tarkempia tietoja löytyy osoitteesta www.vierumaki.fi:

  • valikosta Tietoa meistä alueen kartta ja ajo-ohjeet
  • etusivulta kohdasta tapahtumia & ajankohtaista viikkoinfo, joka sisältää pe–to välisen viikoittaisen ajankohtaisen tapahtuma- ja palvelutarjonnan.

Golfvuorot, muut liikuntapaikat ja oheispalvelut (esim. hieronta, kauneudenhoito) kannattaa varata etukäteen. Tenniskenttä on vapaasti käytettävissä. Varaukset tehdään huoneistossa olevalla tenniskentän avaimella tenniskentällä olevaan varaustauluun, johon avain käy (avaimella liikutetaan varauskiekko siihen aikaan jonka haluaa varata).

Käytössäsi on myös kaksi polkupyörää. Huoneistossa on langaton nettiyhteys, salasanan saa Vierumäen infosta.

Huoneiston varaukseen (ma-to tai to-ma tai lyhennetyt viikonloput) kuuluu viisi golfin green fee -lipuketta, joilla saa pelata puoleen hintaan Cooken kentällä (ja vain sillä). Lipukkeita voi käyttää kerralla niin monta kuin haluaa, vaikka kaikki viisi. Yhdellä lipulla voi pelata kaksi junioria. Tiedustelut ja varaukset caddie masterilta, caddie.master@vierumaki.fi.

1

Kuvagalleria

1
OSALLISTU SYKSYN ARVONTAAN

Vapaita ajankohtia voit tarkastella tästä.

Custom addthis block