Vierumäen lomahuoneisto

Jäsenenä voit lomailla liiton omistamassa lomahuoneistossa Vierumäellä ympäri vuoden. Huoneiston varustetaso on korkeatasoinen ja siinä on majoitustilat kuudelle hengelle. Vierumäellä käytössäsi on monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Loma-ajat arvotaan hakijoiden kesken kolme kertaa vuodessa. Hakuajoista informoidaan Hammaslääkärilehdessä, liiton uutiskirjeessä ja liiton kotisivuilla, josta löytyy myös tiedot vapaista loma-ajoista sekä linkki ilmoittautumislomakkeelle.

Vierumäen ajat jaetaan vuosittain kolmeen osaan:

  1. talvi/kevät (tammi–huhtikuu, arvonta joulukuussa)
  2. kesä (touko–elokuu, arvonta maaliskuussa) ja
  3. syksy (loka–joulukuu, arvonta syyskuussa).

Vain syyskuun ajat eivät ole arvonnassa, ne ovat vapaasti varattavissa. Arvontojen jälkeen vapaat ajankohdat ovat jäsenten vapaasti varattavissa.

Hinnat 2023

Huoneisto vuokrataan arkipäiviksi (ma klo 16 – to klo 12 ) ja viikonlopuksi (to klo 16 – ma klo 12 ).

Vuoden 2023 alusta Vierumäen lomahuoneiston hintoja korotetaan kattamaan mm. nousseet siivouskulut.

Alkuviikko maanantaista torstaihin on 327 euroa ja viikonloppu torstaista maanantaihin 479 euroa.

Sesonkiaikaa ovat talvilomaviikot, pääsiäinen, kesä, syysloma sekä vuodenvaihde (joulu–loppiainen).

Tällöin hinnat ovat hieman korkeammat: alkuviikko maanantaista torstaihin on 479 euroa ja viikonloppu torstaista maanantaihin 534 euroa.

Huoneiston huoltoviikot ovat yleensä viikot 17 ja 45, jolloin sitä edeltävä ja sen jälkeinen viikonloppu ovat päivää normaalia lyhyempiä (to–su ja pe–ma, hinta tuolloin 305 euroa).

Varauksen peruutus

Peruutuksesta veloitamme 20 euron peruutusmaksun. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin kuukausi ennen loma-ajan alkamista, veloitamme puolet huoneiston vuokrahinnasta.

Varauksesta lähetetään lasku noin kuukautta ennen varattua ajankohtaa. Laskutusta hoitaa Satu Kiviharju (satu.kiviharju@hammaslaakariliitto.fi).

Avaimen noutaminen

Hammaslääkäriliiton huoneisto sijaitsee Golf Resortin D-talossa katutasossa (päätyhuoneisto 4634 katutasossa), heti ensimmäinen talo vasemmalla alueelle tultaessa, asunnon numero on talon päädyssä. Avaimet saa Hotelli Fennadan vastaanotosta Pihkalantie 3 (varauslista on toimitettu vastaanottoon). Vastaanotosta saa neuvoja kaikkiin käytännön asioihin. Vastaanoton puhelinnumero on 0300 870 870 ja se palvelee päivittäin 24/7.

Ajankohtaisia tiedotteita Vierumäen järjestelyistä löytyy Vierumäen nettisivuilta. Sieltä löytyy myös alueen kartta.

Huoneiston saa käyttöön klo 16, ja varaus päättyy klo 12. Jos saapumisaikasi poikkeaa tässä ilmoitetusta, siitä on hyvä ilmoittaa Vierumäen vastaanottoon etukäteen.

Käytännön asioita

Huoneiston hintaan sisältyy siivous ja yhdet liinavaatteet / hlö (lakanat, pieni ja iso pyyhe). Ylimääräisten liinavaatteiden käytöstä laskutetaan huoneiston käyttäjää jälkikäteen erikseen.

Huoneisto ei sovi pyörätuolia käyttävälle. Sisälle pääsee kyllä helposti pyörätuolilla, koska huoneisto sijaitsee katutasossa eikä sinne ole portaita. Sen sijaan kaikkien wc-ovien kulkuaukot ovat 65 cm leveitä. Makuuhuoneiden ja pesuhuoneen oviaukot ovat noin 75 cm.

Jos sinulla on mukana lemmikki, laskutetaan ylimääräisestä lemmikkisiivouksesta (30 euroa). Lisämaksusta (20 euroa) huoneistoon saa myös syöttötuolin tai matkasängyn.

Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa. Huoneistossa on langaton nettiyhteys, johon ei tarvitse salasanaa.

Muistutamme myös, että jokaisella lomahuoneiston käyttäjällä on vastuu pitää hyvää huolta yhteisestä omaisuudesta niin, että myös seuraavat vieraat voivat nauttia viihtyisästä lomasta.

Jos huomaat huoneistossa vikoja, puutteita tms., ole ystävällinen ja ilmoita niistä Vierumäen vastaanottoon, koska sieltä tehdään huoltoon korjauspyynnöt. Voit laittaa palautetta myös Liiton toimistoon: vierumaki@hammaslaakariliitto.fi

Lisätietoja antavat Tiina Kokkonen (tiina.kokkonen@hammaslaakariliitto.fi) ja Ira Peurakoski (ira.peurakoski@hammaslaakariliitto.fi).

Harrastusmahdollisuudet

Vierumäki tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja aktiivisia liikuntalomavaihtoehtoja luonnonkauniissa ympäristössä. Käytössäsi on monipuoliset mahdollisuudet sekä sisä- että ulkoliikuntaan. Tarkempia tietoja löytyy osoitteesta www.vierumaki.fi

Golfvuorot, muut liikuntapaikat ja oheispalvelut (esim. hieronta, kauneudenhoito) kannattaa varata etukäteen. Tenniskenttä on vapaasti käytettävissä. Varaukset tehdään huoneistossa olevalla tenniskentän avaimella tenniskentällä olevaan varaustauluun, johon avain käy (avaimella liikutetaan varauskiekko siihen aikaan jonka haluaa varata).

Golfkenttien avautumisesta löytyy ajantasaista tietoa täältä. Ajanvaraus yleisten ajanvarausehtojen mukaisesti tästä

Käytössäsi on myös kaksi polkupyörää.

1

Kuvagalleria

1
LOMAILE VIERUMÄELLÄ!

Lähde Vierumäelle ulkoilemaan ja nauttimaan Liiton huoneistosta. Alkuvuodelle on vielä paljon vapaita loma-ajankohtia. Valitse itsellesi sopiva loma-ajankohta täältä.

 

Custom addthis block