Vapaa-ajan etuja jäsenille

Hammaslääkäriliiton jäsenenä voit hyödyntää monia lomailuun ja muuhun vapaa-ajanviettoon liittyviä etuja ja alennuksia.Jäseniä palvelee akavalainen member+ -sivusto.

Member+

Member+ -palveluun on kerätty kaikille akavalaisille jäsenille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluja. Löydät sivustolta myös Hammaslääkäriliiton jäsenten omat palvelut ja edut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi Member+ -sivustolle.

Rekisteröidy ja hyödynnä edut

Tutustu palveluun: www.memberplus.fi.

Vain rekisteröitymällä näet kaikki sinulle kohdennetut edut ja pääset hyödyntämään niitä.

Uusista eduista ja alennuksista pysyt ajan tasalla tykkäämäällä Member+:n Facebook-sivusta www.facebook.com/memberplus.fi.

Member+:lle voi myös lähettää toiveita uusista jäseneduista. Vinkkejä voi toimittaa osoitteeseen info@memberplus.fi.

Herz Autovuokraamo

Hyödynnä Hertz Autovuokraamon tarjoamat edut Akavan jäsenille Suomessa ja maailmalla. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi - jopa 15% alennusta.
Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen CDP 832070 varausvaiheessa. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,75 EUR/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

1
Lomalle Vierumäelle

Jäsenenä voit vuokrata Vierumäen lomahuoneiston ja viettää mukavan vapaa-ajan loman. Loma-ajat arvotaan hakijoiden kesken kolme kertaa vuodessa. Arvonnan jälkeen vapaiksi jääneitä aikoja voi varata ilman arvontaa.

 

Custom addthis block