Vapaa-ajan etuja jäsenille

Hammaslääkäriliiton jäsenenä voit hyödyntää monia lomailuun ja muuhun vapaa-ajanviettoon liittyviä etuja ja alennuksia. Parhaiten hyödynnät alennukset kertomalla liiton jäsenyydestä esimerkiksi risteilyvarausta tehdessäsi. Jäsennumero löytyy mobiilijäsenkortista.

A-lomat

A-lomat ry on Akava-järjestöjen lomajärjestö. Se omistaa mökkejä ja lomaosakkeita, joita se vuokraa akavalaisten järjestöjen jäsenille.

Käytössäsi on myös rahanarvoisia jäsenetuja, esim. risteily-, hotelli- ja polttoaine-etuja yhteistyökumppaneilta. Tarkemmat tiedot löytyvät jäsensivustolta.

Member+

Member+ -palveluun on kerätty kaikille akavalaisille jäsenille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluja. Löydät sivustolta myös Hammaslääkäriliiton jäsenten omat palvelut ja edut. Lue lisää tästä.

Makia ja Vallila

Makia ja Vallila tarjoavat ostoetuja akavalaisille. Hammaslääkäriliiton jäsenenä saat yritysten tuotteista alennusta –20 %.

MAKIA
Etukoodi: makia_akava_20
Etu voimassa: 31.12.2020 asti.
https://makia.com

VALLILA
Etukoodi: AKAVA20
Etu voimassa: vuoden 2021 loppuun.
https://www.vallila.fi

1
Lomalle Vierumäelle

Jäsenenä voit vuokrata Vierumäen lomahuoneiston ja viettää mukavan vapaa-ajan loman. Loma-ajat arvotaan hakijoiden kesken kolme kertaa vuodessa. Arvonnan jälkeen vapaiksi jääneitä aikoja voi varata ilman arvontaa.

 

Custom addthis block