Vakuutusedut Hammaslääkäriliiton jäsenille

Hyödynnä Hammaslääkäriliiton jäsenenä Pohjola Vakuutuksen vakuutusedut.

Hammaslääkäriliitto on ottanut kaikille jäsenilleen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen ja työkyvyttömyysvakuutuksen ammattitaudin varalta. Vakuutukset sisältyvät jäsenmaksuusi. Yksityishammaslääkäreinä toimivat jäsenet saavat liiton kautta potilasvakuutuksen huomattavasti edullisemmin. Lisäksi jäsenet saavat etuja kodin ja perheen vakuutuksista.  

Kaikille jäsenille jäsenetuna sisältyvät vakuutukset

  • vastuuvakuutus
  • oikeusturvavakuutus
  • työkyvyttömyysvakuutus ammattitaudin varalta

Jäsenyyteen sisältyvistä vakuutuseduista löydät lisätietoa liiton jäsensivustolta. Tutustu myös Pohjola Vakuutuksen sivuihin.

Yksityishammaslääkäreille jäsenetuna edullisempi potilasvakuutus

Potilasvakuutus on lakisääteinen vakuutus, joka tulee olla jokaisella yksityishammaslääkärillä riippumatta siitä, toimiiko työsuhteessa vai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Yksityishammaslääkärien tulee huolehtia itse potilasvakuutuksen ottamisesta. Hammaslääkäriliiton kautta. Liiton kautta otettu potilasvakuutus on edullisempi kuin suoraan vakuutusyhtiöstä otettuna. Lisätietoa potilasvakuutuksesta

Tarkemmat tiedot potilasvakuutuksesta ja muista yritystoimintaan kuuluvista vakuutuksista löydät jäsensivustolta yksityissektorin osiosta.

Jäsenetuna saat alennuksia omista vakuutuksistasi

Hammaslääkäriliiton jäsenenä saat kodin ja perheen vakuutukset jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Ensimmäiseltä vuodelta alennus on -20 %, toiselta vuodelta -15 % ja kolmannelta vuodelta -5 %, Myös perheenjäsenet voivat kuulua vakuutusten piiriin. Lisäksi saat ajoneuvon kaskon ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista -20 % ja henkivakuutuksen korvausmäärään 45 %:n maksuttoman korotuksen vuonna 2021. Vakuutusedut koskevat uusia vakuutuksia.

Voit lunastaa Hammaslääkäriliiton jäsenedut pyytämällä tarjouksen haluamistasi vakuutuksista. Mainitse sähköistä tarjouspyyntöä tehdessäsi olevasi Hammaslääkäriliiton jäsen, jolloin jäsenedut huomioidaan vastaanottamassasi tarjouksessa.

Tutustu Hammaslääkäriliiton etuihin ja pyydä vakuutustarjous

Voit halutessasi tutustua Pohjola Vakuutuksen vakuutuksiin etukäteen alla olevista linkeistä:

1

Custom addthis block