Tietoa alan asioista ja edunvalvonnasta

Jäsenenä ja hammaslääkärin työssäsi voit hyödyntää Hammaslääkäriliiton tuottamaa monipuolista tietoa, jota tarjoavat esimerkiksi Hammaslääkärilehti, uutiskirje ja erilaiset oppaat.

Hammaslääkärilehti

Saat jäsenetuna 14 kertaa vuodessa ilmestyvän Suomen Hammaslääkärilehden, jossa käsitellään monipuolisesti hammaslääketiedettä, suun terveydenhuoltoa ja hammaslääkärikunnan asioita. Lehti ilmestyy myös jatkuvasti päivittyvänä verkkolehtenä. Lisäksi verkossa julkaistaan näköislehti noin kuukausi painetun lehden ilmestymisen jälkeen

Uutiskirje ja sektoritiedotteet

Saat jäsenetuna noin kerran kuukaudessa sähköpostiisi Hammaslääkäriliiton uutiskirjeen. Uutiskirje tarjoaa ajantasaista ja monipuolista tietoa edunvalvonnasta, suun terveydenhuollosta ja liiton toiminnasta.

Lähetämme myös eri sektoreilla työskenteleville jäsenille omia sektorikohtaisia tiedotteita.

Uutiskirje ja tiedotteet lähetetään jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tiedotteita tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, päivitäthän tietosi liiton toimistoon.

Esitteet ja oppaat

Jäsenenä pääset hyödyntämään hammaslääkärin työhön liittyviä edunvalvonnallisia esitteitä ja oppaita, jotka ovat liiton jäsensivustolla (vaatii kirjautumisen).

Hammaslääkäriliiton uusi Hyvä työpaikka -opas on tarkoitettu hammaslääkärien työhyvinvoinnin tueksi ja työkaluksi erityisesti esihenkilöille kaikilla suun terveydenhuollon työpaikoilla. Oppaasta on hyötyä ja iloa myös jokaiselle kollegalle tehtävästä riippumatta. Opas on luettavissa Työhyvinvointi-osioista.

Liitto neuvoo jäseniä hammaslääkärin yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsensivuton Liiketoiminta-osiosta löytyy hyödyllistä tietoa ja oppaita yksityishammaslääkäreille.

Tutkimustietoa

Hammaslääkäriliitto tuottaa erilaisia tutkimuksia esimerkiksi hammaslääkäreiden työoloista, työmarkkinatilanteesta ja työhyvinvoinnista. Tutkimustietoa hyödynnetään hammaslääkärien edunvalvonnassa ja tieto on kaikkien jäsenten hyödynnettävissä.

 

Custom addthis block