Hammaskollega

Hammaskollega on jäsenpalvelu hammaslääkärien konsultointiin, ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Palvelussa voit konsultoida kollegoita ja käydä ammatillisia keskusteluja ajasta ja paikasta riippumatta – tietoturvallisesti. Hammaslääkärit voivat ristiinkonsultoida myös lääkäreitä. Palvelun saavat käyttöön kaikki liiton jäsenet, jotka ovat laillistettuja hammaslääkäreitä sekä 5. ja 6. vuosikurssin opiskelijajäsenet. Hammaskollegaa voi käyttää iPhone- ja Android-mobiilisovelluksilla sekä verkkoselaimella. Palvelu on käyttäjille maksuton.

Palveluun on lisätty uusi Korona-osio, jossa hammaslääkärit voivat konsultoida ja keskustella koronaepidemian vastaanotolla aiheuttamista tilanteista.

Konsultoi, auta ja opi

Hammaskollega-jäsenpalvelun on ottanut käyttöönsä jo yli 800 hammaslääkäriä. Päivittäin sitä käyttää noin 150 jäsentä.

Hammaslääkärit voivat ristiinkonsultoida myös lääkäreitä eri erikoisaloilta. Lääkäriliiton jäsenillä on käytössä vastaava Kollega-palvelu, johon on rekisteröitynyt jo lähes 8700 lääkäriä.

Hammaskollegassa voit:

  • Konsultoida hammaslääkäreitä.
  • Ristiinkonsultoida eri erikoisalojen lääkäreitä.
  • Vastata konsultaatioihin ja jakaa osaamistasi.
  • Oppia lukemalla muiden konsultaatioita.
  • Verkostoitua ja osallistua ammatillisiin keskusteluihin.
  • Jakaa kokemuksia potilastapauksista.
  • Kysyä vastaanottotoimintaan liittyvistä asioista.
  • Lukea Hammaslääkärilehden uusimpia sisältöjä.

Palvelussa voi konsultoida joko anonyymisti tai omalla nimellä. Vastaaminen tehdään aina omalla nimellä. Konsultoivan hammaslääkärin vastuulla on, että potilasta ei voi tunnistaa konsultaation sisällöstä. Keskustelun sävystä ja keskustelusääntöjen noudattamisesta huolehtivat palvelun moderaattorit, jotka ovat hammaslääkäreitä.

Hammaskollega-palvelun tuottaa yhteistyössä Hammaslääkäriliiton kanssa Panacea CG Oy.

Kaikki Hammaskollega-käyttäjät tunnistetaan Fimnet-kirjautumisen avulla.

1
Näin otat Hammaskollegan käyttöön

Custom addthis block