Hammaslääkäriliiton uutiskirjeet

Hammaslääkäriliiton uutiskirje kertoo liiton toimintaan ja hammaslääkärin työhön liittyvistä ajankohtaisista asioista. Kokoamme kirjeeseen tuoreimmat uutiset ja jäsenasiat Hammaslääkärilehden ja liiton sivuilta. Keskimäärin kahden viikon välein ilmestyvä uutiskirje lähetetään kaikille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa liiton jäsenrekisteriin. Tilauksen voi peruuttaa päivittämällä tiedon jäsenrekisteriin, klikkaamalla kirjeen lopussa olevaa Peruuta uutiskirje -linkkiä tai ilmoittamalla peruutuksesta liiton toimistoon: toimisto@hammaslaakariliitto.fi. Uutiskirjeen voivat tilata myös muut kuin Hammaslääkäriliiton jäsenet. Tilaukset osoitteeseen: toimisto@hammaslaakariliitto.fi.

Hammaslääkäriliiton uutiskirje 23.6.
Hammaslääkäriliiton uutiskirje 31.5.