Lisäedut vastavalmistuneille

Vastavalmistuneet liiton varsinaiset jäsenet saavat Danske Bankilta rahanarvoisia lisäetuja. Hyödynnä edulliset asuntolainaedut ja päivittäisen pankkiasioinnin edut. Jos olet valmistunut alle kaksi vuotta sitten, sinulle kuuluvat jopa 700* euron vuosittaiset lisäedut.

Pääset jäsenenä heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle ja saat käyttöösi laajimman päivittäisen asioinnin paketin, joka sisältää kattavat matka- ja ostoturvavakuutukset.  Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Myös puolisosi pääsee suoraan ylimmälle etutasolle liittyessänne Danske Etuohjelmaan kotitaloutena.

Asuntolaina aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä  
Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Liiton jäsenelle kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajalle ASP-säästöille + 4 % lisäkorko. Danske Etuohjelma-asiakkaana saat myös Fenniasta reilut alennukset kodin ja perheen vakuutuksista.

Lisäedut vastavalmistuneelle

  • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
  • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
  • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Lainaa ilman avausmaksua - säästät 300 euroa

Lue lisää eduista Dansken sivuilta   

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista edusta.

 

 

 

1

Custom addthis block