Himss 2020

HIMSS & Health 2.0 -terveysteknologiatapahtuma

Eurooppalainen HIMSS & Health 2.0 -terveysteknologiatapahtuma järjestetään 26.–28.5.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma tuo terveysteknologian uusimmat kuulumiset ja aiheesta kiinnostuneet saman katon alle.

Suunterveys mukana ensimmäistä kertaa

Tapahtumassa järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suunterveyden prekongressi Dentists 2.0 – Digital Dental Health, jossa kerrotaan suun terveydenhuollon digitalisaation kehitystrendeistä ja hammaslääketieteen innovaatioista.

Hammaslääkäriliitto ja Hammaslääkäriseura Apollonia ovat mukana suunnittelemassa hammaslääkäreille suunnattua omaa prekongressia.

Päivän ohjelma julkistetaan pian – seuraa kanaviamme!

Hammaslääkäreille on myös räätälöity edullinen pakettihinta: prekongressi 26.5. + 1. päivän kongressilippu 27.5. yht. 100 € + alv. Hammaslääkärien oma rekisteröityminen aukeaa myöhemmin!

Mikä HIMSS & Health 2.0?

HIMSS & Health 2.0 -tapahtuma on terveysalan digitalisaation ja terveysteknologian innovaatioiden ja ratkaisujen esittely- ja verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen kansainväliset digitaalisen terveyden- ja sosiaalihuollon innovaatiot sekä alan yritykset, asiantuntijat, päättäjät ja startupit.

HIMSS on lyhenne sanoista Healthcare Information and Management Systems Society, joka on kansainvälinen terveysteknologian toimija. HIMSSiin muutama vuosi sitten yhdistetty Health 2.0 -tapahtuma toi kongressiin mukaan ruohonjuuritason ratkaisujen esittelyn.

Euroopan HIMSS & Health 2.0 järjestettiin Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2019.

Suomen tapahtumaa ovat järjestämässä Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveysministeriö, Helsingin yliopisto, Helsingin yliopistollinen sairaala, Messukeskus, OuluHealth, Turku Business Region ja HealthTurku, Työ- ja elinkeinoministeriö ja KuopioHealth.

HIMSS & Health 2.0 -tapahtuman sivut.

Custom addthis block