Vastaa Hammaslääkäriliiton työmarkkinatutkimukseen 2022

6.04.2022
Vuoden 2022 Työmarkkinatutkimus (TMT) on käynnissä. Liiton edunvalvonnan tärkein tutkimus tuottaa tietoa hammaslääkärien työelämästä ja sen muutoksista. Mukana on uusia kysymyksiä, joiden avulla arvioidaan, millaisia vaikutuksia sote-uudistus ja hyvinvointialueet tuovat hammaslääkärien työympäristöön, työhön ja työhyvinvointiin.

TMT:n tuloksia hyödynnetään ammattikunnan edunvalvonnassa ja liiton vaikuttamistyössä.

Työmarkkinatutkimuksen kyselylomake on lähetetty 31.3. sähköpostitse kaikille alle 63-vuotiaille Hammaslääkäriliiton jäsenille sekä kaikille yhä työelämässä mukana oleville yli 63-vuotiaille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa liiton jäsenrekisteriin.

Työmarkkinatutkimuksen tulokset julkaistaan Hammaslääkärilehdessä ja Hammaslääkäriliiton sivuilla.

Vastausaikaa on 25.4.2022 asti.

Kiitos osallistumisestasi!

Lisätietoa: erikoistutkija Jaakko Koivumäki, p. 0400 971 658, jaakko.koivumaki@hammaslaakariliitto.fi

Katso edellisten vuosien Työmarkkinatutkimusten tulokset liiton sivuilta.