Uusi Hyvä työpaikka -opas tukee työhyvinvointia

21.02.2022
Hammaslääkäriliiton uusi Hyvä työpaikka -opas on tarkoitettu hammaslääkärien työhyvinvoinnin tueksi ja työkaluksi erityisesti esihenkilöille kaikilla suun terveydenhuollon työpaikoilla. Oppaasta on hyötyä ja iloa myös jokaiselle kollegalle tehtävästä riippumatta.

Oppaan pääteemoja ovat esimerkiksi:

• moninaisuuden johtaminen suun terveydenhuollossa
  • valmentava johtaminen lisää työhyvinvointia
  • työkaluja esimiehelle hammaslääkärin työhyvinvoinnin lisäämiseksi
  • työkaluja esimiehen työhyvinvoinnin lisäämiseksi
  • liiton Hyvä hammaslääkäriesimies-kunniamaininnan saaneiden esimiesten kokemuksia hyvästä johtamiskulttuurista

Oppaan on kirjoittanut HLL Johanna Pellinen, joka erikoistuu terveydenhuoltoon. Työn ohjaajana on toiminut dosentti, erikoishammaslääkäri, tutkimusjohtaja Anna Maria Heikkinen Helsingin yliopistosta.

Johanna Pellinen, Terveydenhuoltoon erikoistuva HLL: Hoidamme asiat porukalla – opas esihenkilöille työhyvinvoinnin kehittämiseen valmentavalla otteella (2022).

Tutustu oppaaseen jäsensivuilla (kirjatutuminen jäsentunnuksilla).

Lisätietoja: asiantuntijahammaslääkäri Anna Chainier, anna.chainier@hammaslaakarilitto.fi