Työmarkkinatutkimus 2021 käynnistyi

8.04.2021
Hammaslääkäriliiton vuoden 2021 Työmarkkinatutkimus (TMT) on käynnissä. Tutkimuksella seurataan hammaslääkärien työmarkkinoilla ja työolosuhteissa tapahtuvia muutoksia. Lisäksi TMT antaa tärkeää tietoa korona-ajan vaikutuksista ammattikuntaan.

Tutkimuksessa on nyt toista kertaa mukana myös liiton tulevaisuusbarometri, jolla kartoitetaan työn murrosta ja uusien teknologioiden sekä työmenetelmien käyttöä hammaslääkärin työssä.

Tuloksia hyödynnetään monipuolisesti liiton edunvalvonnassa ja asiantuntijatyössä.

Kysely on lähetetty sähköpostitse kaikille alle 63-vuotiaille jäsenille sekä kaikille yhä työelämässä mukana oleville yli 63-vuotiaille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa liiton jäsenrekisteriin.

Työmarkkinatutkimuksen tulokset julkaistaan Hammaslääkärilehdessä ja Hammaslääkäriliiton kotisivuilla.

Vastausaikaa on 28.4.2021 saakka.

Kiitos osallistumisestasi!

Lisätietoa: erikoistutkija Jaakko Koivumäki, p. 0400 971 658, jaakko.koivumaki@hammaslaakariliitto.fi

Katso edellisten Työmarkkinatutkimusten tulokset liiton sivuilta.