Terveysfoorumissa puhutaan priorisoinnista 4.5.2022

6.04.2022
Vuoden 2022 Terveysfoorumissa tarkastellaan priorisointia hyvinvointialueiden ja sote-integraation aikana. Tapahtuman teema on tänä vuonna – Riittävätkö leveämmät hartiat?

Ohjelmassa pohditaan sote-integraation mahdollisuuksia sekä keskustellaan resurssien vaikuttavasta kohdentamisesta. Suun terveydenhuollon näkökulmaa paneelikeskusteluun tuo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylihammaslääkäri Ulla Harjunmaa.

Seminaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Järjestelyistä vastaa Kuntaliitto. Tapahtuma järjestetään Kuntatalolla Helsingissä 4. toukokuuta. Osallistua voi myös etänä.

Terveysfoorumin järjestävät vuosittain yhteistyössä Duodecim, Hammaslääkäriliitto, Kansaneläkelaitos, Kuntaliitto, Lääkäriliitto, sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Ilmoittaudu 27.4. mennessä Kuntaliiton sivuilla.