Terveysfoorumi 4.5.2022: Riittävätkö leveämmät hartiat?

14.03.2022
Terveysfoorumi kokoaa terveydenhuollon toimijoita ja muita priorisoinnin kehittämisestä innostuneita hybriditilaisuuteen Kuntatalolle 4.5.2022. Varaa päivä kalenteriisi jo nyt! Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä.

Terveysfoorumissa tarkastellaan priorisointia hyvinvointialueiden ja sote-integraation aikana.

Keynote-esitelmissä Tomi Mäki-Opas käsittelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytyksiä ja Ilkka Luoma hyvinvointialueiden yhteistä osaamispoolia ja varoja.

Terveysfoorumin ohjelmassa on luvassa pohdintaa sote-integraation mahdollisuuksista monipuolisten asiantuntijoiden kanssa sekä keskustelua resurssien kohdentamisesta vaikuttavasti ”Yhteiset varat”-paneelissa Tiina Merikannon moderoimana.

Lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisesta tulossa pian!

Tänä vuonna tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Kuntaliitto.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä:
Kansaneläkelaitos