Terveysfoorumi 19.4. – ilmoittaudu mukaan

27.02.2018
Terveydenhuollon valintoja pohtivien terveysfoorumien sarja jatkuu. Terveysfoorumin 2018 tavoitteena on syventää keskustelua siitä, miten priorisoinnilla voidaan tukea yhdenvertaisuutta.

Terveysfoorumi 2018: Priorisoinnilla yhdenvertaisuutta uuteen soteen

Aika: 19.4. klo 9.00–15.00

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ruskeasuo, Mannerheimintie 166, Helsinki.

Aihetta käsitellään kiinnostavien alustusten ja monipuolisten keskustelujen avulla eri näkökulmista:

• Mitä yhdenvertaisuudella tarkoitetaan?
  • Miten sitä voidaan edistää?
  • Miten priorisoinnilla voidaan käytännössä tukea yhdenvertaisuutta eri väestö- ja potilasryhmien välillä?
  • Miten priorisoinnilla voidaan tukea ammattilaisen arkea?

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksentekijöille, ammattilaisille sekä aiheesta kiinnostuneille kansalaisille.

Tilaisuuden järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, FIMEA, Kansaneläkelaitos, Sosiaali- ja terveysministeriö, Suomen Kuntaliitto, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Lääkäriliitto.

Lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautuminen 16.4. mennessä THL:n sivuilta.