Potilasvakuutuksen toisen osan eräpäivä on 30.6.

27.06.2018
Potilasvakuutuslaskujen toisen erän lasku on lähetetty jäsenille 14.6. Laskun eräpäivä on 30.6.

Potilasvakuutus on liiton jäsenetu, jonka varsinaiset jäsenet saavat edullisemmin liiton kautta. Potilasvakuutuksen saaminen jäsenetuna edellyttää, että liiton kaikki erääntyneet jäsenmaksut on maksettu.

Potilasvakuutuksen voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.  Jälkimmäisen vaihtoehdon toisen erän lasku on lähetetty jäsenille 14.6. Potilasvakuutusmaksu on puolelta vuodelta 335 euroa. Laskun eräpäivä on 30.6.2018.

Huomioithan, että eräpäivän (30.6.2018) jälkeen maksettaessa potilasvakuutus on voimassa maksupäivästä.

Mikäli et ole saanut maksulomaketta tai haluat ottaa potilasvakuutuksen loppuvuodeksi, otathan yhteyttä liiton toimistoon Satu Kiviharjuun.

Lisätietoja vakuutuseduista

Tarkempia tietoja potilasvakuutuksesta ja muista jäsenetuvakuutuksista löydät liiton jäsensivustolta ja OP Vakuutuksen sivustolta.