Osallistu Hammaslääkärien työhyvinvointi 2019 -kyselytutkimukseen

20.12.2018
Hammaslääkärien työolojen ja työhyvinvoinnin kehittymistä tutkitaan nyt jo viidennen kerran.

Tammikuussa 2019 käynnistyvä tutkimus on suunnattu kaikille Suomen Hammaslääkäriliiton työikäisille jäsenille ja työtä tekeville eläkeikäisille jäsenille. Kyselylomakkeet on lähetettty jäsenten koti- tai työosoitteeseen tammikuun alussa.

Edellisen keran työhyvinvointitutkimus toteutettiin vuonna 2014, ja siihen osallistui 2 500 hammaslääkäriä. Noin 2 000 hammaslääkäriä on osallistunut jokaiseen kyselyyn vuodesta 2003 lähtien. Kyseessä on monin tavoin kansainvälisestikin ainutkertainen työelämätutkimus työn vaativista, mutta myös palkitsevista puolista.

Tutkimukseen osallistuminen on tärkeää. Tuloksia hyödynnetään hammaslääkärien edunvalvonnassa ja liiton uuden strategian valmistelussa.

Palautathan kyselylomakkeen ohjeiden mukaan viimeistään 28.1.

Anna arvokas näkemyksesi työtäsi koskevista kokemuksista ja osallistu hammaslääkärien työolojen, työhyvinvoinnin ja työelämän laadun kehittämiseen!

Lisätietoa:

Janne Kaltiainen