Nyt suunterveysesite englanniksi

12.04.2018
Hammaslääkäriliiton Kustannuksesta on kautta vuosien tiedusteltu englanninkielistä potilasesitettä – nyt sellainen on viimein saatavilla.

– Tiedustelut ovat viime vuosina selvästi lisääntyneet, mikä kertoo hammaslääkärien ulkomaalaistaustaisten potilaiden määrän kasvusta, päättelee liiton toimistosihteeri Tiina Kokkonen.

Potilasesite Look after your oral health käsittelee suunterveyden perusasioita: mm. miten välttää reikiintymistä ja iensairauksia ja miten puhdistaa hampaat.

Hammaslääkäriliiton Kustannuksessa on menossa kaikkien potilasesitteiden päivitys, ja samalla ne saavat uuden, nykyaikaisen mutta ajattoman ulkoasun. Nyt uudistustyö on jo loppusuoralla – enää muutama esite on työn alla.

Tutustu uusiin esitteisiin: verkkokauppa.hammaslaakariliitto.fi

Esitetilaukset on helppo tehdä suoraan verkkokaupasta tai sähköpostitse: tilaukset@hammaslaakariliitto.fi

– Ja tietysti myös puhelimitse otan vastaan tilauksia, Tiina Kokkonen kannustaa.