Näin koronaepidemia vaikuttaa Hammaslääkäriliiton toimintaan

17.03.2020
Koronavirusepidemian aiheuttamat poikkeusolot vaikuttavat myös Hammaslääkäriliiton toimintaan ja liiton toimiston työskentelyyn.

Lähes kaikki liiton jäsentapahtumat ja koulutukset maalis-huhtikuussa perutaan. Tilaisuuksien perumisista tiedotetaan ilmoittautuneille.

Hammaslääkäriliiton toimiston työntekijöille on annettu ohjeet työskentelystä epidemian aikana. Toimiston henkilökunta tekee etätöitä mahdollisuuksien mukaan. Kokoukset pyritään pitämään etäyhteyksin.

Jäsen- ja työsuhdeneuvonta palvelee jäseniä normaaliin tapaan liiton aukioloaikoina. Juristit ja muut edunvalvonnan asiantuntijat ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Seuraamme tilannetta, olemme tiiviisti yhteydessä viranomaisten kanssa ja valmistelemme ohjeita jäsenkunnalle yhteistyössä heidän kanssaan – teemme niiden pohjalta tarvittavia muutoksia myös liiton toimintaan.

Päivitämme Hammaslääkäriliiton sivuille tietoa ja lisätietolinkkejä: Koronavirustilanteeseen varautumisesta suun terveydenhuollossa.