Muistutus yksityisen hoitohenkilöstön palkankorotuksesta

25.08.2020

Hammaslääkärien työnantajayhdistys muistuttaa kesäkuun 2020 alussa voimaan tulleesta yksityissektorin avustavan hoitohenkilöstön palkankorotuksesta.

Työehtosopimuksen mukainen ensimmäinen palkankorotus tuli voimaan taannehtivasti 1.6.2020 alkaen. Korotus on suuruudeltaan 1,3 prosenttia. Korotus tehdään sekä taulukkopalkkoihin että taulukkopalkat mahdollisesti ylittävään henkilökohtaiseen palkkaan.

Työehtosopimuksen muutokset koskevat Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen jäseniä ja niitä työnantajia, jotka ovat muuten sitoutuneet noudattamaan työsuhteissa kyseistä työehtosopimusta.

Työehtosopimus julkaistaan Hammaslääkäriliiton verkkosivuilla heti sopimuksen tultua painosta. Uusi palkkataulukko on jo päivitetty liiton sivuille, lue lisää tästä.