Muista Sydänviikko 15.–22.4.

13.03.2018
Sydänviikkoa vietetään 15.–22.4.2018. Sydänliiton järjestämän viikon teema on tänä vuonna voimavarojen vahvistaminen ulkoilemalla.

Sydänyhdistykset kautta maan järjestävät erilaisia paikallisia tapahtumia. Hammaslääkärit voivat olla mukana esimerkiksi Suu&sydän-yleisötilaisuuden luennoitsijana tai paikallisissa ostoskeskus-, perhe- ja apteekkitapahtumissa kertomassa suunterveydestä ja sen yhteyksistä yleisterveyteen.

Ota käyttöön yleisötilaisuuksissa luennoitavaksi Suu&sydän-luentopaketti. Se sisältää tietoa mm. suunterveydestä, hampaiden hoitamisesta, suusairauksien ja sydän- ja verisuonisairauksien yhteyksistä sekä tupakan ja alkoholin suuvaikutuksista.

PowerPoint-esitys on ladattavissa liiton jäsensivuilla (kirjautuminen jäsentunnuksilla).