Mobiilijäsenkortti lähetetään jäsenille keskiviikkona 9.5.

7.05.2018
Hammaslääkäriliiton, Apollonian ja Odontologiska Samfundet i Finlandin yhteinen jäsenkortti lähetetään tekstiviestillä 9.5.

Jäsenkortti on voimassa 4/2019 saakka. Se lähetetään automaattisesti kaikille jäsenmaksua maksaville jäsenille ja opiskelijoille, jotka ovat ilmoittaneet kännykkänumeronsa liiton jäsenrekisteriin. Eläkkeellä olevat jäsenet voivat tilata kortin liiton toimistosta.

Viestissä on ohjeet kortin tallentamiseen. Jäsenkortin lataaminen edellyttää nettiyhteyttä.

Mobiilijäsenkortti kulkee kännykässäsi aina mukana ja tarkistat siitä helposti jäsentietosi ja jäsennumerosi. Jäsenkortilla voit osoittaa olevasi Hammaslääkäriliiton jäsen tai alan opiskelija.

Liiton omalta sivustolta löydät toimiston yhteystiedot, jäsenedut, ajankohtaiset uutiset ja tiedot tapahtumista. Lisätietoa mobiilijäsenkortista löydät jäsensivustolta.

Jos et ole saanut jäsenkorttia, kannattaa ottaa yhteyttä liiton toimistoon.