Liiton neuvottelupäälliköiden työjärjestelyt

28.08.2019

Hammaslääkäriliiton neuvottelupäällikkö Lotta Lax palaa työvapaalta 2.9. Hän tekee kolmepäiväistä työviikkoa pääasiassa keskiviikosta perjantaihin 30.4.2020 saakka.

Lotta Laxin työvapaan sijaisena toiminut OTK Marja Pylkkänen jatkaa osa-aikaisena neuvottelupäällikkönä 30.4.2020 saakka ja vastaa käynnissä olevan neuvottelukierroksen ja lääkärisopimusneuvottelujen loppuun saattamisesta. Pylkkäsen työpäivät määräytyvät pääosin sopimusneuvottelujen aikataulun mukaan.

Neuvottelupäällikön tehtäviin kuuluvat julkissektorin edunvalvontaan liittyvä neuvottelutoiminta ja jäsenneuvonta sopimusasioissa sekä oikeudelliset kysymykset ja niihin liittyvä neuvonta.

Yhteystiedot:

Neuvottelupäällikkö Lotta Lax, p. 09 6220 2547, lotta.lax@hammaslaakariliitto.fi

Neuvottelupäällikkö Marja Pylkkänen, p. 09 6220 2597, marja.pylkkanen@hammaslaakariliitto.fi