Liiton Kesäkandi-infosta tukea 4. vuosikurssin opiskelijoille

21.02.2022
Liiton edunvalvonnan asiantuntijat opastavat ensi kesänä työelämään suuntaavia kesäkandeja.

Hammaslääkäriliiton eri vuosikurssien opiskelijatapahtumien ohjelmassa on tietoa hammaslääkärien työelämästä ja työsuhdeasioista. Opiskelijatapahtumat ovat osa liiton ja Apollonian yhteistä opiskelijaohjelmaa.

Järjestämme joka kevät kaikille 4. vuosikurssin opiskelijoille Kesäkandi-infon Apollonia Symposiumin yhteydessä. Keväällä 2022 tilaisuus pidetään Turussa 18. maaliskuuta.

Ohjelmassa on käytännönläheistä opastusta työsuhdeasioihin ja toimenpideluokitusten käyttöön. Käsiteltäviä teemoja ovat esim:

• työsopimuksen tekeminen
  • palkan muodostuminen
  • toimenpideluokitusten käyttö
  • työsuhdeasioiden neuvonta

Tilaisuudessa luennoivat ja opiskelijoiden kysymyksiin vastaavat Hammaslääkäriliiton neuvottelupäällikkö Lotta Lax ja varatoiminnanjohtaja Nora Savanheimo.

Liitto ja Apollonia ovat kutsuneet 4. vuosikurssin opiskelijat seuraamaan 18.-19.3.2022 järjestettävän Apollonia Symposiumin luentoja. Liiton Kesäkandi-info järjestetään tapahtuman yhteydessä 18.3. Opiskelijoille on lähetetty kutsut ja ilmoittautumisohjeet.

Katso Apollonia Symposiumin luento-ohjelma Apollonian sivuilta.