Liiton jäsenkysely on käynnistynyt

27.04.2018

Hammaslääkäriliiton jäsenpalvelu- ja viestintäkyselyllä selvitetään jäsenten mielipiteitä liiton toiminnasta ja jäsenyyden merkityksestä. Tavoitteena on saada palautetta edunvalvonnasta, jäsenpalveluista ja viestinnästä Hammaslääkärilehti mukaan lukien.

Kysely toteutetaan yhteistyössä Taloustutkimuksen kanssa.

Jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista. Kyselyn avulla saamme tärkeää tietoa, miten liiton toimintaa tulisi kehittää palvelemaan eri jäsenryhmien tarpeita. Kyselyllä selvitetään myös jäsenten tulevaisuuden odotuksia.
Liitossa on käynnistymässä uuden strategian valmistelu, ja kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään tässä työssä.

Sähköinen kysely on lähetetty kaikille alle 63-vuotiaille liiton jäsenille ja kaikille työelämässä yhä mukana oleville tätä vanhemmille liiton jäsenille, joiden sähköpostiosoite on liiton jäsenrekisterissä.
Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä henkilöitä voida tunnistaa tuloksista.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotaan kaksi vapaavalintaista loma-aikaa liiton omistamassa lomahuoneistossa Vierumäellä

Vastausaikaa on jatkettu 18.5. saakka.

Tutkimuksen tuloksista kerrotaan Hammaslääkärilehdessä ja liiton muissa viestintäkanavissa.

Lisätietoja:
Järjestöpäällikkö Ira Peurakoski, ira.peurakoski@hammaslaakariliitto.fi, puh. 050 355 4222.