Kesäkandi – muistathan liittyä työttömyyskassaan!

3.06.2019
Kesätyöntekijöinä toimivien hammaslääkäriopiskelijoiden kannattaa liittyä Lääkärien työttömyyskassaan heti työskentelyn alkaessa.

Työttömyyskassan jäsenyys ei sisälly Hammaslääkäriliiton jäsenyyteen, vaan kassaan pitää liittyä erikseen. Kassan jäsenmaksu on 24 euroa vuonna 2019.

Työttömyyskassaan kannattaa liittyä, vaikka hammaslääkärien työllisyystilanne on hyvä. Kassan etuuksia ovat työttömille ja lomautetuille maksettava ansiopäiväraha ja vuorotteluvapaalla oleville maksettava vuorottelukorvaus.

Työttömyyskassan jäsenyyttä haetaan kirjallisesti Lääkärien työttömyyskassan sivuilla olevalla lomakkeella. Työ- tai virkasuhteen tulee olla voimassa, kun hakemus saapuu kassan käsittelyyn. Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, jolloin hakemus vastaanotetaan työttömyyskassaan.

Lisätietoa työttömyysturvasta Hammaslääkäriliiton jäsensivuilta (vaatii kirjautumisen).

Liittyminen kassaan Lääkärien työttömyyskassan sivuilta.