Jäsenmaksun toisen osan eräpäivä 15.6.2018

4.06.2018

Liiton jäsenmaksulaskujen toisen erän lasku on lähetetty jäsenille 23.5. Laskun eräpäivä on 15.6.2018.

Muistathan käyttää aina viitenumeroa, koska se kohdistaa maksun oikeaan jäsenmaksuun. Jäsenmaksuihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä liiton toimistoon Satu Kiviharjuun.

Hammaslääkäriliiton jäsenmaksu on 508 euroa vuonna 2018. Jos olet esimerkiksi vanhempainvapaalla tai eläkkeellä, voit hakea alennusta jäsenmaksustasi. Tarkemmat tiedot löydät alennus- ja vapautusperusteista.

Jäsenmaksuvapautusta tai -alennusta haetaan kirjallisesti. Hakemus toimitetaan sähköpostilla Satu Kiviharjulle tai postitse: Suomen Hammaslääkäriliitto / Jäsenmaksut, Malminkatu 30, 4.krs, 00100 HELSINKI.

Mikäli olet jo lähettänyt hakemuksen, se käsitellään ensin liiton toimistossa, jonka jälkeen lähetetään uusi lasku.

E-lasku on kätevä vaihtoehto

Hammaslääkäriliiton jäsenmaksulasku on mahdollista saada paperittomana e-laskuna. E-laskun voit tilata oman verkkopankkisi kautta.

Lisätietoja liiton jäsenpalveluista ja -eduista löydät täältä.