Hyvinvointialuekierros on käynnissä – tule kuulolle alueesi webinaariin!

1.11.2022
Hammaslääkäriliitto käynnistää jäsentilaisuuksien sarjan hyvinvointialueilla. Alueiden webinaareissa kerromme, miten uudistus vaikuttaa eri sektoreilla työskenteleviin hammaslääkäreihin – saat tietoa ja tukea muutokseen. Tilaisuudet järjestetään syksyllä 2022 ja keväällä 2023. Tervetuloa oman alueesi tilaisuuteen!

Ohjelmassa ajankohtaiset kuulumiset hyvinvointialueen tilanteesta ja valmistelun etenemisestä. Saat tietoa uudistuksen vaikutuksista hammaslääkärien työhön julkisella ja yksityisellä sektorilla. Tilaisuuden puhujina ovat liiton asiantuntijat sekä alueiden edustajat ja hammaslääkäriluottamusmiehet. Aikaa on varattu kysymyksille ja keskustelulle.

– Haluamme olla jäsenten tukena muutoksessa sekä tarjota ajankohtaista tietoa eri sektoreilla toimiville jäsenillemme, kertoo tilaisuuksista vastaava järjestöpäällikkö Ira Peurakoski.

Tilaisuudet toteutetaan noin kahden tunnin mittaisena iltatilaisuutena Teams-etäyhteyksin.

Jäsenille lähetetään kutsut ja ilmoittautumisohjeet liitosta.

• Hammaslääkäriliitto jäsenten tukena hyvinvointialueuudistuksessa
  • Hyvinvointialueuudistuksen vaikutukset eri sektoreilla
  • Tilannekatsaus - Missä mennään alueellani?
  • Valmistelutilanne henkilöstön näkökulmasta
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Tilaisuudet 2022

Täydennämme ohjelmatietoihin lisää alueiden tilaisuuksia loppuvuoden aikana.

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Ira Peurakoski, ira.peurakoski@hammaslaakariliitto.fi