Hyödynnä liiton päivitetyt palkka- ja tulosondit

28.08.2018
Hammaslääkäriliiton palkka- ja tulosondit on päivitetty Työmarkkinatutkimuksen 2018 tulosten pohjalta. Palkkasondi on nettilaskuri, jonka avulla työsuhteessa ja ammatinharjoittajina työskentelevät hammaslääkärit voivat verrata palkkatasoaan tai yritystulojaan samantyyppistä työtä tekeviin kollegoihin. Palkkasondit on jäsenille tarkoitettu tietopalvelu, jonka löydät liiton jäsensivuilta.

Olemme nyt päivittäneet kaksi sondia uusien palkka- ja tulotietojen pohjalta:

• Palkkasondi/työsuhteiset (työsuhteiset hammaslääkärit julkisella ja yksityisellä sektorilla)
  • Tulosondi/ammatinharjoittajat (ammatinharjoittajina työskentelevät hammaslääkärit)

Kolmas nettilaskuri (Palkkasondi/terveyskeskushammaslääkärit) päivitetään tämän syksyn aikana. Tiedotamme päivityksen valmistumisesta – seuraa liiton jäsenviestintää.

Palkkasondi auttaa, kun mietit sopivaa palkkatoivetta esimerkiksi:

• uutta työpaikkaa hakiessa
  • työnkuvan muuttuessa
  • palkka- tai kehityskeskusteluun valmistautuessa

Palkka- ja tulosondit liiton jäsensivuilla (kirjautuminen jäsentunnuksilla)

Lisätietoa: erikoistutkija Jaakko Koivumäki, jaakko.koivumaki@hammaslaakariliitto.fi