Hammaslääkäriliitto toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

20.12.2021
Toivotamme rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022! Lämmin kiitos jäsenille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta.

Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulutervehdyksiin tarkoitetut varat Pelastakaa lapset ry:lle, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Hammaslääkäriliiton toimisto palvelee jäseniä joulun ja vuodenvaihteen välipäivinä normaalisti lukuun ottamatta 23.12. ja 7.1., jolloin toimisto on suljettu.

Toiminnanjohtaja Henna Virtomaa päivystää jäsenasioissa myös välipäivinä liiton lakimiesten poissa ollessa (henna.virtomaa@hammaslaakariliitto.fi tai p. 09 6220 2535, puhelu kääntyy matkapuhelimeen).