Hammaslääkäriliiton valtuusto kokoontui 29.–30.11.2019

30.11.2019
Hammaslääkäriliiton valtuusto kokoontui 29.–30.11.2019 Helsingissä.

Syyskokouksessa 30.11. valtuusto vahvisti puheenjohtajansa Pirkko Grönroosin johdolla vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä käsitteli muut sääntömääräiset asiat.

Valtuusto valitsi hallituksen edustajat vaaleja valitsevan toimikunnan esityksen mukaisesti.

• Erovuoroinen puheenjohtaja Sirpa Tilander valittiin seuraavalle kaksivuotiselle kaudelle.
  • Erovuoroinen varapuheenjohtaja Pia Helander valittiin seuraavalle kaksivuotiselle kaudelle.
  • Erovuoroiset hallituksen jäsenet Minna Jakonen ja Heikki Kiviahde valittiin seuraavalle kaksivuotiselle kaudelle.
  • Erovuoroisen hallituksen jäsenen Anna Maria Heikkisen tilalle valittiin Katri Hyvärinen seuraavalle kaksivuotiselle kaudelle.
  • Toiminnan tarkastajiksi valittiin Kari Suvanto ja Olli Hyyppä sekä varalle Päivi Aavikko ja Juha Valtakoski.

Valtuusto myönsi Hammaslääkäriliiton huomionosoitukset

Suomen Hammaslääkäriliiton kultainen ansiomerkki:

• Tapio Lempiäinen
  • Sirpa Tilander

Suomen Hammaslääkäriliiton hopeinen ansiomerkki:

• Merja Auero
  • Anna Maria Heikkinen
  • Nina Rauhala
  • Mika Räsänen
  • Jussi Sävelä

Lisäksi valtuuston kokouksessa luovutettiin Puolustusvoimien Huollon ansioristit Hammaslääkäriliiton varatoiminnanjohtajalle Anja Eerolalle ja HUS:n ylilääkärille Risto Kontiolle. Ansioristit luovutti Puolustusvoimien ylihammaslääkäri Pertti Patinen.