Hammaslääkäriliiton Laadunedistäjä 2021 -kunniamaininta myönnettiin EHL Kaj Rönnbergille

11.11.2021
Hammaslääkäriliiton Laadunedistäjä 2021 -kunniamaininta on myönnetty EHL Kaj Rönnbergille pitkäaikaisesta suun terveydenhuollon laadunedistämistyöstä. Kunniamaininnan saaja julkistettiin Hammaslääkäripäivien avajaisissa 11.11.2021.

Kaj Rönnberg on ollut mukana järjestelmällisen laadunhallinnan koko kehittämiskaaressa 1980-luvun puolivälistä lähtien ja muun muassa kiertänyt kouluttamassa suun terveydenhuollon julkisia ja yksityisiä toimijoita laadunhallinnasta kymmeniä vuosia. Lämpimät onnittelut!

Liiton Laadunedistäjä kunniamaininta myönnetään joka toinen vuosi henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan edistää hyvää laatua, potilasturvallisuutta ja/tai eettistä ajattelua suun terveydenhuollossa sekä esimerkillään kannustaa myös muita alalla toimivia.

Lisätietoa Laadunedistäjä-kunniamaininnasta