Hammaslääkäriasemien taustamusiikkilupasopimukset siirtyvät Musiikkiluville

Julkaistu: 
29.08.2017
Asiakastilojen taustamusiikkilupien sopimukset siirtyvät Gramexilta ja Teostolta Musiikkiluvat Oy:lle elokuun lopussa. Musiikkiluvat lähettää lähiviikkoina sopimusvahvistuksensa yrityksille, jonka jälkeen yritykset saavat syyskuussa laskun Musiikkiluvilta.

Sopimusvahvistuksesta löytyvät mm. voimassa olevien Gramex- ja Teosto-lupien maksuperusteet ja hinnat sekä Musiikkilupien uudet sopimusehdot. Musiikkiluvat pyytää yrityksiä tarkistamaan sopimusvahvistuksen asiakastiedot.

Jos sopimusvahvistuksen tiedoissa on korjattavaa, niin tiedot voi päivittää Musiikkilupien verkkopalvelussa. Palveluun kirjaudutaan sopimusvahvistuksesta löytyvällä rekisteröintikoodilla. (Kirjautumalla verkkopalveluun voi samalla osallistua arvontaan, jonka palkintona on iPad Pro -tabletti.) Musiikkiluvat toivoo, että mahdollisimman moni yrityksistä kirjautuisi verkkopalveluun, jotta muuttuvat yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet saadaan pidettyä ajan tasalla.  

Yhteyttä voi ottaa myös Musiikkilupien asiakaspalveluun: p. 030 6705 030 tai asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi

Gramexin ja Teoston perustama GT Musiikkiluvat Oy hoitaa musiikin käyttölupa-asioita monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti verkkopalvelun, asiakaspalvelun ja aluevastaavien kautta.

Lupatuotteiden hinnat perustuvat Gramexin ja Teoston hinnastoihin ja ovat luettavissa sopimusvahvistuksen lisäksi Musiikkilupien verkkosivuilta musiikkiluvat.fi.

Milloin vastaanotolta ei peritä korvauksia?

Hammaslääkäriliiton lakimies Heikki Kuusela muistuttaa, että EU-tuomioistuimen italialaisen hammaslääkärin vastaanottoa koskeneen päätöksen perusteella korvauksia ei peritä silloin kun:

  • hammaslääkärin toimitiloissa on vain yksi hoitopaikka
  • musiikkia soitetaan hoitotilassa vain siellä työskentelevän henkilökunnan tarpeisiin
  • musiikkia ei käytetä osana hammaslääkärin tarjoamaa terveyspalvelua (esimerkiksi lisäämään asiakasviihtyvyyttä)

Custom addthis block