Haku Hammaslääkäriliiton hallitukseen on auki

17.06.2022
Kiinnostaako näköalapaikka hammaslääkärien työelämään ja suun terveydenhuollon kehitykseen? Haluatko vaikuttaa ammattikunnan tulevaisuuteen ja Hammaslääkäriliiton toimintaan yhdessä kollegojen kanssa?

Tule mukaan Hammaslääkäriliiton hallitukseen. Haku on auki kaikille liiton toiminnasta kiinnostuneille jäsenille.

Näin haet mukaan hallitukseen

Hallituksen jäsenten valintaa valmistelee valtuuston nimeämä vaaleja valmisteleva toimikunta, johon kuuluvat vuonna 2022 Antti Helminen, Pertti Härkönen, Jarkko Kalliala, Sirkku Brander, Pirjo Juusela ja Pauli Varpavaara.

Jos olet kiinnostunut hallituspaikasta, ota yhteyttä Pertti Härköseen: pertti.harkonen@fimnet.fi

Uudet hallituksen jäsenet valitsee Hammaslääkäriliiton valtuusto syyskokouksessa 26.11.2022.

Lisätietoa hallituksen toiminnasta liiton säännöistä.

Lue lisää Hammaslääkärilehdestä – Haku päällä hallitukseen (17.6.2022)