Akavan 13 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattijärjestön yhteinen hallitusohjelmakannanotto

25.04.2019
Akavan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattijärjestöt tarjoavat asiantuntemustaan hallitusohjelman rakentamiseksi vuosille 2019–2023. Hammaslääkäriliitto on mukana akavalaisten liittojen yhteisessä hallitusohjelmakannanotossa.

Akavan 13 ammattijärjestöä edustavat sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulutettuja ammattilaisia, asiantuntijoita, esimiehiä ja johtoa. Järjestöt ovat valmistelleet yhteisen esityksen hallitusohjelman sosiaali- ja terveydenhuollon kirjauksista.

Esityksessä on kaksi pääkohtaa:

1. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamista tarvitaan
  2. Asiakas- ja potilasturvallisuus on nostettava sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisen kärkeen

Lue Akavan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattijärjestöjen yhteinen hallitusohjelmakannanotto tästä (pdf).

Kannanoton ovat allekirjoittaneet seuraavat Akavan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattijärjestöt:

Akavan sairaanhoitajat ja Taja
Farmasialiitto