Hyödynnä jäsenpalvelut ja -edut

Liitosta saat tukea ja neuvoa kaikissa hammaslääkärin työhön ja ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa. Liiton toimistossa sinua palvelevat juristit ja muut edunvalvonnan asiantuntijat. Jäsenmaksun vastineeksi saat monia jäsenpalveluja ja -etuja, joista sinulle on hyötyä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Jäsenmaksuun kuuluvia etuja ovat mm.

• lakimiesten neuvonta
  • ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus
  • työkyvyttömyysvakuutus ammattitaudin varalta
  • edullisempi potilasvakuutus yksityispraktikoille
  • Tapahtumat ja koulutukset
  • Hammaslääkärilehti
  • Sähköinen uutiskirje ja sektorikohtaisia tiedotteita
  • Monipuoliset verkkopalvelut
  • OP Vakuutuksen vapaa-ajan vakuutusedut
  • Vierumäen lomahuoneisto
  • member+ jäsenetupalvelu
  • Danske Bankin pankkiedut vastavalmistuneille

Käytössäsi on myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja vapaa-ajan etuja yhteistyökumppaneilta. Tarkemmat tiedot löytyvät jäsensivustolta.

Akava-kalenteri
Liiton jäsenenä saat hammaslääkärien Akava-kalenterin. Kalenteria ei lähetetä automaattisesti, vaan voit tilata kalenterin jäsensivustolla nettilomakkeella ”omat tiedot”. Harmaassa palkissa otsikko ”Akava-kalenteri”.

Jäsenkortti
Jäsenmaksua maksavat jäsenet ja opiskelijat saavat kännykkään ladattavan sähköisen jäsenkortin. Jäsenkortista tarkistat jäsentietosi ja voit osoittaa olevasi Hammaslääkäriliiton jäsen tai alan opiskelija. Eläkeläisjäsenet voivat tilata jäsenkortin liiton toimistosta.

Arvioi palkkasi tai yritystulosi sondin avulla

Liiton jäsenenä käytössäsi ovat palkka- ja tulosondit, joiden avulla voit verrata palkkatasoa tai
yritystuloa saman tyyppistä työtä tekeviin kollegoihin.

Hyödynnä Hammaslääkäriliiton Palkkasondeja esimerkiksi työpaikkaa vaihtaessasi tai
valmistautuessasi palkka- tai kehityskeskusteluun.

Palkka- ja tulosondit löytyvät jäsensivustolta.

Tiedostot