Vastaathan TMT 2017 -tutkimukseen

10.04.2017

Hammaslääkäriliiton vuotuinen työmarkkinatutkimus (TMT) on käynnistynyt. Nyt jos koskaan liitto tarvitsee edunvalvonnan tueksi luotettavaa tietoa jäsentensä työoloista ja mielipiteistä.

Työmarkkinatutkimus tuottaa liiton edunvalvontaan ja vaikuttamiseen tarvittavaa tietoa muun muassa hammaslääkärien työajoista, ansioiden muutoksesta, potilasmääristä ja täydennyskoulutukseen osallistumisesta.

Kysely toteutetaan sähköisesti. Vastauslinkki on lähetetty sähköpostilla kaikille työelämässä mukana oleville liiton jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin.

Työmarkkinatutkimuksen vastausaika päättyy 25.4. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kaksi upeaa palkintoa!

Tulokset valmistuvat toukokuun lopulla ja raportoimme niistä jäsenille kesäkuussa. Seuraa Hammaslääkäriliiton viestintää.

Lisätietoa: erikoistutkija Jaakko Koivumäki, jaakko.koivumaki@hammaslaakariliitto.fi, puh. 0400 971 658.

Tutustu edellisten vuosien TMT-tutkimusten tuloksiin liiton tutkimussivuilla.