Sähköinen jäsenkortti lähetettiin jäsenille 25.4.

25.04.2017
Hammaslääkäriliiton, Apollonian ja Odontologiska Samfundetin yhteinen jäsenkortti on lähetetty jäsenille tekstiviestillä tiistaina 25.4.

Viestissä on ohjeet kortin tallentamiseen. Jäsenkortin lataaminen edellyttää nettiyhteyttä.

Jäsenkortti on voimassa 4/2018 saakka. Se lähetetään automaattisesti kaikille jäsenmaksua maksaville jäsenille ja opiskelijoille, jotka ovat ilmoittaneet kännykkänumeronsa liiton jäsenrekisteriin. Eläkkeellä olevat jäsenet voivat tilata kortin liiton toimistosta.

Sähköinen jäsenkortti kulkee kännykässäsi aina mukana ja tarkistat siitä helposti jäsentietosi ja jäsennumerosi. Jäsenkortilla voit osoittaa olevasi Hammaslääkäriliiton jäsen tai alan opiskelija.

Liiton omalta sivustolta löydät toimiston yhteystiedot, jäsenedut, ajankohtaiset uutiset ja  koulutukset. Lisätietoa mobiilijäsenkortista löydät jäsensivustolta.

Jos et ole saanut jäsenkorttia, voit olla yhteydessä liiton toimistoon.