Kunta-alan ylityö- ja vuoronvaihtokielto on päättynyt

8.02.2018

Koska kunta-alan sopimusneuvotteluissa on päästy neuvottelutulokseen torstaina 8.2., JUKOn toimeenpanema ylityö- ja vuoronvaihtokielto on päättynyt välittömästi neuvottelutuloksen saavuttamisen jälkeen.

Kiellon päättyminen koskee kaikkia kunta-alan jukolaisten jäsenliittojen työntekijöitä.

Hammaslääkäriliiton, Lääkärikartellin ja JUKOn hallitukset ottavat kantaa neuvottelutulokseen kokouksissaan ensi viikolla.

Lääkärikartelli on JUKOn jäsenyhdistys. Lääkärikartelli on Lääkäriliiton, Hammaslääkäriliiton ja Eläinlääkäriliiton perustama jäsenyhdistys. Hammaslääkäriliitto neuvottelee Lääkärisopimuksesta osana Lääkärikartellia. Neuvottelut käydään KT Kuntatyönantajan kanssa. Kunta-alan pääsopijajärjestöjä on kolme, joista yksi on JUKO.

Lisätietoja:
Järjestöpäällikkö Ira Peurakoski, p. 050 355 4222, ira.peurakoski@hammaslaakariliitto.fi