JUKOn sote-tilaisuuksissa kerrotaan uudistuksen vaikutuksista henkilöstöön

8.03.2017
JUKO yhteistyössä jäsenliittojensa kanssa järjestää viidellä paikkakunnalla kaikille jäsenliittojen jäsenille avoimia sote-iltoja. Tilaisuudet on siis tarkoitettu myös Hammaslääkäriliiton jäsenille.

Sote-uudistus – mitä se merkitsee henkilöstölle?

Aikataulu:

4.4.           Cumulus City keskusta, Haapaniemenkatu 22, Kuopio
19.4.         Westerlundin Sali 2. krs, Uusi Seurahuone, Rantakatu 4, Oulu
25.4.         Scandic Julia, Å Sali, Eerikinkatu 4, Turku
16.5.         Puistotorni, Hämeenpuisto 28, Tampere
30.5.         Valopiha, Akava-talo, Kellosilta 7 Itä-Pasila, Helsinki

Ohjelmarunko:

Kahvitarjoilu klo 16.30, varsinainen tilaisuus klo 17–19. Tilaisuuksien tarkempi ohjelma vahvistuu lähempänä ko. ajankohtaa.

17.00              tilaisuuden avaus/JUKO
17.05              paikallinen muutosjohtaja tms.
17.20–17.45   JUKOn katsaus henkilöstön asemaan sote-uudistuksessa (JUKO/Holm, Vattulainen)
17.45–18.30   varttitunnin puheenvuorot: paikalliset pääluottamusmiehet/valmisteluryhmien edustajat
18.30–19.00   keskustelua, kysymyksiä/ liittojen edustajia paikalla

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu JUKOn sivuilla.

Tilaisuuksiin mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO valvoo jäsentensä oikeudellisia, työmarkkinallisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja. Se muodostaa korkeasti koulutettuja edustavan julkisen alan yhteenliittymä, johon Hammaslääkäriliitto kuuluu Lääkärikartellin kautta yhdessä muiden lääkärijärjestöjen, Lääkäriliiton ja Eläinlääkäriliiton kanssa. JUKOn luottamusmiehet edustavat Hammaslääkäriliiton jäseniä kunnissa, valtiolla ja yliopistoissa.